Emlékév Kéthly Annáról, Budapesten.


Idén november 16-án lenne 120 éves Kéthly Anna. A magyar baloldal, de nemcsak a magyar baloldal, hanem a magyar történelem, kiemelkedő női politikusáról méltóképpen kívánunk megemlékezni.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a XX. Század Magyarországa biztosan másabb, minőségében sivárabb lett volna. Szeretnénk, ha Kéthly Anna eszmeisége nem pusztán egy bekezdés lenne a történelem könyvekben, hanem élő és valós értékké válna.

Ennek érdekében a Societas Budapesti Szervezete emlék-blogot indít, amelyen rendszeresen beszámol a Kéthly Anna emlékév eseményeiről, valamint érdekességeket, információkat közöl Kéthly Anna életéről és munkásságáról. Ezeket az értékeket nemcsak virtuálisan, hanem fizikálisan is megjelenítjük, ezért jelvénymozgalmat hívunk életre.

Felkérünk mindenkit, aki kiemelkedőnek tartja Kéthly Anna munkásságát, hogy születése napjáig (november 16-áig) viselje az általunk kibocsátott emlékjelvényt. Amelyet a Kéthly Anna emlék-blogon ingyen beszerezhet.

                                                                                                     Torzsa Sándor

                                                                                             Societas Budapest, elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://kethly.blog.hu/api/trackback/id/tr71350620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Té.eS · http://szubjektivblog.blog.hu 2009.09.01. 15:54:25

Kéthly Annára emlékezni szép és becsülendő dolog.. Vagyis inkább az lenne, ha nem a kommunista-szocialista utódpártnak az ifjúsági képződménye próbálná a sajátjának tekinteni, akik üldözték a Kéthlyhez hasonló IGAZI Szociáldemokratákat. Véleményem szerint ez felháborító..
süti beállítások módosítása