Hordj Te is Kéthly jelvényt!

2009.08.22. 14:51

 

Idén november 16-án 120 éves lenne Kéthly Anna. A magyar baloldal, de nemcsak a magyar baloldal, hanem a magyar történelem, kiemelkedő női politikusáról méltóképpen kívánunk megemlékezni. Kéthly Anna harcos volt. Harcolt a munkások, a szegények és a nők jogaiért, a második világháborban, és a Rákosi alatt valamint 1956-ban Nagy Imre kormányának másod embereként. Baloldali, szociáldemokrata volt. Szeretnénk, ha Kéthly Anna eszmeisége nem pusztán egy bekezdés lenne a történelemkönyvekben, hanem élő és valós értékké válna. 

Ha te is egyetértesz  Kéthly Anna eszmeiségével csatlakozz jelvény-mozgalmunkhoz és, hordj Kéthly kitizűt születése napjáig (november 16-áig). 

A jelvényt úgy tudod beszerezni, hogy küldesz egy e-mailt a budapest@societas.hu címre, az elérhetőségeiddel, és kollégáink fel veszik veled a kapcsolatot. A jelvények ingyenesek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kethly.blog.hu/api/trackback/id/tr861330803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GetMeOuttaHere 2009.08.31. 16:44:14

na kíváncsi vagyok, mikorra érkezik meg a kitűzőm... most rendelem meg... (:
süti beállítások módosítása